Tervetuloa maailman teknillistieteellisten tiedeakatemioiden yhteistyöjärjestö CAETS:n (International Council of Academies of Engineering and Technological Sciences) yleiskokouksen Public Symposiumiin Helsingissä 2.–3.7.

Symposiumin teemana on hiilineutraalit teknologiat ja yhteiskunta. Symposiumissa esitellään uusimpia hiilineutraaliutta edistäviä teknisiä ratkaisuja ja keskustellaan vihreän siirtymän vaikutuksista yhteiskuntaan.

Suomen Tiedeakatemiat ja Teknillisten Tieteiden Akatemia (TTA) isännöivät tapahtuman. CAETS:n President ja TTA:n puheenjohtaja prof. Mika Hannula avaa symposiumin. Tiede- ja kulttuuriministeri Sari Multala esittää valtiovallan tervehdyksen. Keynote-puhujina ovat prof. Peter Lund (Aalto-yliopisto) ja prof. Andrea Ramírez (Delft University of Technology). Jan Andersson juontaa avajaispäivän ohjelman.

Suomalaisia innovaatioita symposiumissa esittelevät ExpandFibre, Neste ja Solar Foods.

Symposiumiin osallistuu edustajia kaikista maailman teknillisistä tiedeakatemioista. Suomesta osallistujina on erityisesti tekniikan alan asiantuntijoita ja yritysmaailman edustajia.

Symposiumin ohjelma ja ilmoittautuminen 31.5. mennessä osoitteessa https://www.caets2024.org/.

Lisätietoja: info@academies.fi

Ystävällisin terveisin

CAETS 2024 konferenssin organisointitiimi